ΝΒΑ-Microsoft : Η συνεργασία που θα κρατήσει «ζωντανή» τη… φούσκα του Ορλάντο

ΝΒΑ-Microsoft : Η συνεργασία που θα κρατήσει «ζωντανή» τη… φούσκα του Ορλάντο

Μία νέα συνεργασία είναι στα «σκαριά» μεταξύ Microsoft και ΝΒΑ με αφορμή τις «εικονικές» κερκίδες που θα βρίσκονται στα γήπεδα του Ορλάντο ενόψει του restart.

Ένα deal μυθικών διαστάσεων είναι έτοιμο να γίνει πράξη στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Η Microsoft και το ΝΒΑ δίνουν έναν νέο τόνο στην επανέναρξη της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης του πλανήτη με τις ψηφιακών κερκίδων που θα αντικαταστήσουν τους οπαδούς λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος Microsoft Teams με σκοπό να μην χαθεί η αίσθηση της κανονικότητας σε σχέση με πριν. Να νιώθουν οι παίκτες ότι οι οπαδοί είναι στο πλευρό τους και τους υποστηρίζουν.

Θα γίνει χρήση περίπου 30 καμερών, οι οποίες θα τοποθετηθούν εκεί που θα ήταν κανονικά οι φίλαθλοι και οι οθόνες θα είναι περίπου 5.5 μέτρα δίπλα-δίπλα.

Οι υποστηρικτές των ομάδων που θα είναι εκεί θα είναι περίπου 300 με σκοπό να δώσουν στους παίκτες την απαιτούμενη θέληση που είχαν και πριν. Η συνεργασία αυτή θα είναι πρωτοποριακή και για ένα ακόμα λόγο. Η εφαρμογή Microsoft Teams μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει τέτοιες προεκτάσεις (σε γήπεδο δηλαδή).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ