NBA : «Φούσκα» και την επόμενη σεζόν

NBA : «Φούσκα» και την επόμενη σεζόν

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει να πραγματοποιηθεί σε «φούσκα» και η επόμενη σεζόν στο NBA, σύμφωνα την εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης των παικτών, Μισέλ Ρόμπερτς.

Το NBA μετράει αντίστροφα πλέον για τη μεγάλη επανέναρξη έπειτα από περίπου έξι μήνες. Ομάδες, παίκτες, προπονητές και σταφ ετοιμάζονται να μπουν και επίσημα στα παρκέ της «φούσκας».

Οι ΗΠΑ περνάνε δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό, με την αρμόδια αρχή της λίγκας να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν, έχοντας μεταφέρει αθλητές και προσωπικό στο Ορλάντο, με τα μέτρα να είναι αυστηρά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με την την εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης των παικτών, Μισέλ Ρόμπερτς, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα επιστρέψουν στα γήπεδα τους, συγκεντρώνοντας μεγάλες πιθανότητες και για δεύτερη «φούσκα».

«Αν το αύριο μοιάζει με το σήμερα, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει διαφορετικά. Δεν πιστεύω, όπως ο Τραμπ, ότι θα φύγει σε δύο εβδομάδες ο ιός, αλλά προσεύχομαι ότι θα αλλάξουν οι συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Αλλά το μόνο που ξέρουμε είναι αυτό που έχουμε τώρα. Αν μείνει ίδια η κατάσταση και η φούσκα είναι ο μοναδικός τρόπος, τότε μάλλον θα είναι και ο τρόπος για την επόμενη σεζόν, αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι. Ελπίζω όχι. Πρέπει οι άνθρωποι να είναι με τις οικογένειες τους. Αλλά μπορώ να κάνω σχόλια με όσα ξέρω και όσα ξέρω είναι αυτό που βιώνουμε τώρα» ανέφερε αρκετά προβληματισμένη η Ρόμπερτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ