Μπάρκλεϊ : «Μπορεί να γίνει νέος… Ντουράντ ο Γιάννης αν αποτύχουν οι Μπακς»

Μπάρκλεϊ : «Μπορεί να γίνει νέος… Ντουράντ ο Γιάννης αν αποτύχουν οι Μπακς»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ τόνισε πως αν οι Μπακς δεν πάρουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν, μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ακολουθήσει τα χνάρια του Ντουράντ και να... ψάξει δαχτυλίδια.

To NBA επέστρεψε κι επίσημα από σήμερα, με τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχουν έναν και μόνο στόχο. Την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι θα συμβεί όμως αν τα ελάφια αποτύχουν να προκριθούν στον τελικό και παράλληλα να διεκδικήσουν τον τίτλο; Ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ φαίνεται να έχει την απάντηση, αν και είναι νωρίς για να κρίνει την πορεία των Μπακς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάρκλεϊ σχολίασε τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Έλληνα σούπερ σταρ και εξήγησε γιατί ανησυχεί πως μπορεί να γίνει ο νέος Κέβιν Ντουράντ και να αποχωρήσει από τα ελάφια με προορισμό μια ομάδα που θα κατακτάει τίτλους.

Εξάλλου είναι δεδομένο ότι σε περίπτωηση που αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μπακς, όλο το ΝΒΑ θα πέσει στα πόδια του, με τους Χιτ και τους Γουόριορς να έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με ανησυχεί αυτή η κατάσταση. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουμε άλλη μία «περίπτωση Κέβιν Ντουράντ». Αλήθεια, δεν το θέλουμε αυτό. Θα ήταν σπουδαίο για το μπάσκετ αν κέρδιζαν οι Μπακς. Ο Γιάννης είναι εξαιρετικό παιδί, το Μιλγουόκι είναι μία από τις πιο υποτιμημένες πόλεις στο ΝΒΑ. Όταν οι Ράπτορς πήραν το πρωτάθλημα ήταν μια σπουδαία στιγμή για το ΝΒΑ. Νομίζω πως το ίδιο θα συμβεί και στο Μιλγουόκι, αν πάει εκεί ο τίτλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ