Περισσότερους από τρία εκατομμύρια τηλεθεατές προσέλκυσε το Λέικερς-Κλίπερς

Περισσότερους από τρία εκατομμύρια τηλεθεατές προσέλκυσε το Λέικερς-Κλίπερς

Σχεδόν 3.4 εκατομμύρια φίλαθλοι του ΝΒΑ παρακολούθησαν από τη τηλεόραση τη νίκη των Λέικερς επί των Κλίπερς.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα τηλεθέασης κυμάνθηκε το παιχνίδι των Λέικερς κόντρα στους Κλίπερς στην επανέναρξη του ΝΒΑ στις 30/7.

Το Turner Sports που πραγματοποίησε τη μετάδοση ενός από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της φούσκας του Ορλάντο, υποστήριξε πως το ματς παρακολούθησαν 3.4 εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά μέσο όρο.

Μάλιστα στο διάστημα 21:45-22:00 (ώρα Αμερικής) βρίσκονταν μπροστά από τις οθόνες της τηλεόρασης 4.1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Εκτός από τους τηλεθεατές, υπάρχουν άτομα ως «ψηφιακοί θεατές» μέσα… στο γήπεδο.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα που έχουν γίνει πράξη ποτέ υλοποιήθηκε με τη βοήθεια της Microsoft. Μία καινοτομία που θα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης του πλανήτη ακόμα και όταν επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, για παν ενδεχόμενο.

«Δεν ήταν εύκολο να μετατρέψεις το Worldwide Sports Complex, ουσιαστικά σε ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο, αλλά το κατόρθωσαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Octagon, ενώ αναφέρθηκε μέχρι και στον τρόπο που θα λειτουργούν οι δημοσιογράφοι την ώρα των συνεντεύξεων.

Η φούσκα του Ορλάντο ανάγκασε τους ιθύνοντες του ΝΒΑ να αφαιρέσουν από τα ταμεία γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ για οτιδήποτε χρειαστεί στο διάστημα που θα βρίσκονται οι ομάδες εκεί. Στόχος ήταν να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται η «χασούρα», χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι τα έσοδα θα είναι τα ίδια με πριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ