Άντονι : «Έχω αποδεχτεί το ρόλο μου, απολαμβάνω ξανά το παιχνίδι»

Άντονι : «Έχω αποδεχτεί το ρόλο μου, απολαμβάνω ξανά το παιχνίδι»

Ο Καρμέλο Άντονι τόνισε πως αν και δυσκολεύτηκε να «βρει» το ρόλο του στην Οκλαχόμα στην αρχή της σεζόν, πλέον τον κατάλαβε και απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι.

Μπορεί πλέον να μην είναι η πρώτη επιλογή στην επίθεση κάποιος ομάδας, καθώς στην Οκλαχόμα υπάρχουν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Πολ Τζορτζ, αλλά σαφέστατα ο Καρμέλο Άντονι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των Θάντερ.

Αν και χρειάστηκε κάποιους μήνες για να βρει ρυθμό ο 33χρονος φόργουορντ έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα και οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολύ μεστές. Για παράδειγμα κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς πέτυχε 27 πόντους με 10/15 σουτ.

Ο Άντονι μίλησε για το νέο του ρόλο και τόνισε: «Όταν αποδέχεσαι κάτι, ανεξάρτητα τι είναι αυτό, θεωρώ ότι νιώθεις πιο άνετα με αυτό. Αρχίζεις να βάζεις όλο σου το είναι σε αυτό, αρχίζεις να δουλεύεις τον ρόλο σου και όταν το αποδέχεσαι αυτό γίνεται διασκεδαστικό.

Τώρα, έχοντας αποδεχτεί τον ρόλο μου, θεωρώ ότι από τις αρχές Δεκέμβρη το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται διασκεδαστικό για μένα, διασκεδαστικό για εμάς ως ομάδα. Κάθε φορά που θα πάρεις τα σουτ και θα κερδίσεις ένα παιχνίδι, αυτό το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ