All Star Game : Βασικός στο πλευρό του ΛεΜπρον, ο Αντετοκούνμπο

All Star Game : Βασικός στο πλευρό του ΛεΜπρον, ο Αντετοκούνμπο

Ιστορικό κατόρθωμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα βρίσκεται στη βασική 5άδα της Ανατολής στο ερχόμενο All Star Game του ΝΒΑ, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,5 εκατ. ψήφους.

Νο.1 όπως είναι λογικό ήταν ο ένας και μοναδικός ΛεΜπρον Τζέημς με 2.638.294, με τον Αντετοκούνμπο να τερματίζει σε αυτή την άτυπη κόντρα δεύτερος (2.530.211 ψήφοι) αλλά με μόλις 108.083 ψήφους διαφορά. Αυτά τα νούμερα όσον αφορά την προτίμηση του κόσμου. ΛεΜπρον και Αντετοκούνμπο ήρθαν… ισόπαλοι στις ψήφους των Media (από 99 έκαστος), με τον Greek Freak να ξεπερνά τον ηγέτη των Καβαλίερς στις ψήφους των παικτών της Λίγκας (226 έναντι 220)!!

Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός ΛεΜπρον Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς), Τζοέλ Εμπίντ (76ερς), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο Ράπτορς) και Καϊρί Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς) συγκροτούν την σούπερ 5άδα της Ανατολής.

 

 

Από την άλλη, στην ίδια διαδικασία για τη Δυτική Περιφέρεια οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το «1-2» με πρώτο σε ψήφους και Αρχηγό της ομάδας της Δύσης τον Στεφ Κάρι (2.379.494) και δεύτερο τον Κέβιν Ντουράντ (2.238.406). Την πεντάδα της Δύσης συμπληρώνουν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς) και ΝτεΜάρκους Κάζινς (Πέλικανς).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ