Ολαντίπο : «Να πάμε και να κάνουμε το… αδύνατο»

Ολαντίπο : «Να πάμε και να κάνουμε το… αδύνατο»

Ακόμα και στο 3-0, ο άσος των Ιντιάνα Πέισερς δεν χάνει την πίστη του.

Οι Ιντιάνα Πέισερς βρίσκονται με την πλάτη στον… τοίχο. Η ομάδα του Μαϊάμι έφτασε στο 3-0 στη σειρά και θέλει μία ακόμα νίκη, για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Παρόλα αυτά, ο Βίκτορ Ολαντίπο δεν χάνει την πίστη του. Θεωρεί, πως οι Πέισερς μπορούν να κάνουν το… θαύμα και να ανατρέψουν τη σειρά.

«Σε αυτό το σημείο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Ήταν «κάνεις κάτι ή ντροπιάσου». Κάναμε καλή δουλειά, παλεύαμε και ήμασταν εκεί, μέσα στο παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς, έγιναν πολλά πράγματα, ξέρετε τι εννοώ;

Δυστυχώς, έσκισα τον τετρακέφαλό μου. Δυστυχώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν, αν δεν ήταν ο κορωνοϊός. Δυστυχώς, πολλά έγιναν. Μπορείς να βρεις δικαιολογίες, μπορείς να τους κατηγορήσεις όλους ή να βγάλεις ένα νόημα από όλα αυτά.

Στο δεύτερο μέρος, κάναμε καλή δουλειά. Καταρρεύσαμε λίγο, προφανώς, αλλά πρέπει να έχουν την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο παιχνίδι και να πάμε και να κάνουμε το αδύνατο. Ξέρω πως όλοι νομίζουν ότι έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αλλά έχει γίνει ξανά, και γιατί να μην το κάνουμε; Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να το πιστεύουμε ειλικρινά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ