Χιλ για τη φούσκα : «Δεν έπρεπε να έρθουμε στο αναθεματισμένο μέρος»

Χιλ για τη φούσκα : «Δεν έπρεπε να έρθουμε στο αναθεματισμένο μέρος»

Ο Τζορτζ Χιλ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα έπρεπε να γίνει το πρωτάθλημα στη φούσκα, τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να αλλάξει και ότι το project είναι λανθασμένο.

Την αντίθεσή του στο project «φούσκα» εξέφρασε ο Τζορτζ Χιλ των Μιλγουόκι Μπακς και απασφάλισε όταν τον ρώτησαν γιατί η ομάδα του δεν παίζει καλό μπάσκετ. «Δεν έπρεπε καν να έρθουμε εδώ, αυτός ο κόσμος πρέπει να αλλάξει» είπε, με αφορμή τους νέους πυροβολισμούς από αστυνομικό σε αφροαμερικανό στο Ουισκόνσιν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτά που συμβαίνουν. Καταρχήν, δεν έπρεπε να έχουμε έρθει σε αυτό εδώ το αναθεματισμένο μέρος, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε όμως εδώ, αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από εδώ. Όταν όμως όλα τελειώσουν, κάποια πράγματα πρέπει να προχωρήσουν. Αυτός ο κόσμος πρέπει να αλλάξει.

Η Αστυνομία πρέπει να αλλάξει. Εμείς ως κοινωνία πρέπει να αλλάξουμε. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ζωές χάνονται καθημερινά. Δεν υπάρχουν συνέπειες κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Με ρωτάτε πότε θα παίξουμε στο επίπεδο που παίζαμε πριν από τη διακοπή. Μέχρι να ισορροπήσει ο κόσμος, νομίζω ότι δεν θα βρούμε τους εαυτούς μας. Είδα τι έγινε στο Ουισκόνσιν και μου ράγισε την καρδιά. Είμαστε εδώ για να στείλουμε τα μηνύματά μας για ισότητα και για όλα αυτά και τελικά βλέπουμε όσα συμβαίνουν την ώρα που εμείς παίζουμε μπάσκετ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη» ήταν τα λόγια του Χιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ