Η επόμενη μέρα των Μπλέιζερς έχει τρεις σούπερ σταρ

Η επόμενη μέρα των Μπλέιζερς έχει τρεις σούπερ σταρ

Τα φετινά play off τελείωσαν για τους Μπλέιζερς, οι οποίοι κοιτούν το... αύριο και έχουν στη λίστα τους τρεις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Την επόμενη μέρα της ομάδας κοιτούν οι ιθύνοντες των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Μπορεί ο Λίλαρντ με την… παρέα του να έκαναν τα πάντα για να περάσουν το τεράστιο εμπόδιο των Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Και πλέον έχοντας στις «πλάτες» τους τις καλές αυτές εμφανίσεις προσπαθούν να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνονται για τη νέα σεζόν.

Ένα από τα πιο γνωστά Μέσα της Αμερικής το «clutchpoint» καταγράφει το «αύριο» της ομάδας του Πόρτλαντ, το οποίο θα… πρέπει εκτός από τον Λίλαρντ να έχει έναν ακόμα σούπερ σταρ δίπλα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα η διοίκηση των Μπλέιζερς «ψάχνεται» για τρεις περιπτώσεις. Του Μπεν Σίμονς, του Ρούντι Γκομπέρ και του ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Ο καθένας τους διαφορετικός. Ο γκαρντ των Φιλαδέλφια 76ερς μπορεί να αποτελέσει το alter ego του Λίλαρντ και είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες. Η αδυναμία του σουτ μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί από συμπαίκτες όπως ο Καρμέλο Άντονι. Από την άλλη ο Ρούντι Γκομπέρ θεωρείται ένας από τους πιο πλήρεις ψηλούς της λίγκας και μαζί με τον Νούρκιτς μπορούν να συνθέσουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα της διοργάνωσης.

Το τρίτο όνομα που ακούει στον σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι δύσκολο να γίνει πράξει εκτός αν δοθεί ένας εκ των ΜακΚόλουμ ή Ουαϊτσάιντ.

Έχοντας στο ρόστερ τους τον Λίλαρντ, τον Καρμέλο και έναν εκ των τριών χωρίς αμφιβολία οι Μπλέιζερς μπορούν να κοιτούν και πάλι ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ