Πήραν τη ματσάρα οι Νάγκετς κι έστειλαν… σπίτι τους Τζαζ (vid)

Πήραν τη ματσάρα οι Νάγκετς κι έστειλαν… σπίτι τους Τζαζ (vid)

Οι Νάγκετς με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει όργια επικράτησαν των Τζαζ με το ευρωπαϊκό 80-78 και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης με επική ανατροπή.

Συγκλονιστικό Game 7 ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Τζαζ, με το Ντένβερ να χάνει μία διαφορά 19 πόντων πριν πάρει τη νίκη με 80-78 και προκριθεί με 4-3 νίκες στον δεύτερο γύρο!

Οι Νάγκετς έχαναν στη σειρά με 3-1 όμως κατάφερα να πετύχουν μια επική ανατροπή που μόνο 12 ομάδες έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Το Ντένβερ έμοιαζε να κάνει το τέλειο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας να προηγηθεί ακόμα και με 19 πόντους (46-27) στην δεύτερη περίοδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η επίθεσή του κόλλησε, με τους Τζαζ να φέρνουν τα πάνω-κάτω, να πηγαίνουν το παιχνίδι στον πόντο και να έχουν και την τελευταία επίθεση με το σκορ στο 80-78.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εντυπωσιακός Γιόκιτς με τον Σέρβο να έχει 30 πόντους, ενώ πήρε επίσης 14 ριμπάουντ και έδωσε και 4 ασίστ. Μάλιστα έπαιξε και με 5 φάουλ για σχεδόν την μισή τέταρτη περίοδο με τους αντιπάλους του να μην… ταΐζουν τον Γκομπέρ για να του πάρουν το έκτο. Δίπλα στον Γιόκιτς ο Μάρεϊ που σταμάτησε στους 17.

Για τους ηττημένους που έκαναν επική ανατροπή αλλά στο τέλος κλότσησαν την καρδάρα με το γάλα, ο Μίτσελ είχε 22 και ο εκπληκτικός Γκομπέρ πρόσθεσε 19 παίρνοντας και 18 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ