Αντετοκούνμπο : «Εγώ έκανα τη σωστή κίνηση» (vid)

Αντετοκούνμπο : «Εγώ έκανα τη σωστή κίνηση» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε πως μάρκαρε τον Μπάτλερ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού των Μπακς με τους Χιτ.

Είναι βέβαιο ότι η πορεία προς την κορυφή είναι δύσκολη… Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κληθεί να ξεπεράσει εμπόδια, όσο αναρριχάται. Όπως συνέβη με το φάουλ που έκανε στον Μπάτλερ σε νεκρό χρόνο. Ο Αντετοκούνμπο εξήγησε τι σκέφτηκε εκείνα τα δευτερόλεπτα και θεωρεί πως ενέργησε σωστά.

Για τις σκέψεις του μετά το φάουλ: «Προσπαθούσα να δω αν το σφύριγμα γα το φάουλ ήταν πριν τελειώσει ο χρόνος ή μετά. Περίμενα την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθούσα να σκεφτώ και πάλι την φάση».

Για το αν θα έπρεπε να βάλει διαφορετικά το σώμα του: «Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό, για μένα ήταν η σωστή κίνηση, το έχω κάνει πολλές φορές, όταν ο αντίπαλος ντριμπλάρει. Είχε μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα, δεν θα έδινε πάσα, θα έκανε το σουτ, οπότε πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση από μένα» ενώ για τα λάθη που έκαναν και πάλι όταν πλησίασαν στο σκορ ή ακόμα και όταν προηγήθηκαν είπε: «Πρέπει να παίζουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, το Μαιάμι είναι δύσκολη ομάδα. Οπότε μπορεί να κουραζόμαστε κάποια στιγμή και να κάνουμε λάθη».

Για το αν τελικά οι Χιτ είναι ο… κακός δαίμονας των Μπακς: «Πάντα θα είναι θέμα δικό μας. Πως θα παίξουμε άμυνα, πως θα σκοράρουμε. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο αλλά μόνο για εμάς, πως θα γίνουμε καλύτεροι, πως θα κερδίσουμε τους αγώνες, δεν είναι θέμα αντιπάλου».

Για το αν χρειάζεται να παίξει παραπάνω, κοντά στα 40 λεπτάε: «Πρέπει να κάνω ότι μου λέει ο κόουτς. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα ήθελα να παίζω 48 λεπτά αλλά κάνω ότι μου πει ο προπονητής».

Για την άμυνα των Χιτ: «Προσπαθώ να τρέξω περισσότερο, οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε. Αλλά πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός απέναντι στην άμυνα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ