Στιβ Νας : Αυτοί οι λόγοι τον οδήγησαν στον πάγκο των Νετς

Στιβ Νας : Αυτοί οι λόγοι τον οδήγησαν στον πάγκο των Νετς

Η στενή του φιλία με το αστέρι των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που έκανε το έργο της διοίκησης ακόμα πιο εύκολο στην πρόσληψη του άλλοτε πόιντ γκαρντ του ΝΒΑ.

Τελικά η πρόσληψη του Νας από τους Νετς δεν ήταν καθόλου… τυχαία.

Μπορεί ο 46χρονος κόουτς να μην έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία στους πάγκους, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στη διοίκηση της ομάδας του Μπρούκλιν, ώστε να συζητήσουν μαζί του και να ανακοινώσουν την συνεργασία μαζί του.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στην Αμερική, ο Νας δεν θα είχε τις ίδιες πιθανότητες να πάρει τη θέση εάν δεν ήταν φίλος με τον… Κέβιν Ντουράντ! Μπορεί ο άλλοτε αστέρας των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μην μπόρεσε να φορέσει τα μπασκετικά του παπούτσια φέτος λόγω τραυματισμού, ωστόσο του χρόνου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Νετς. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στους Γκόλντεν Στέιτ.

Τότε που ο Ντουράντ πετύχαινε το ένα τρίποντο μετά το άλλο, ο Στιβ Νας είχε ρόλο συμβούλου στον σύλλογο του Σαν Φρανσίσκο. Και τους συνδέει μία πάρα πολύ στενή φιλία και όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ωστόσο, εκτός από τον Αμερικανό φόργουορντ, ο παλαίμαχος γκαρντ γνωρίζει έναν ακόμα από το ρόστερ της ομάδας. Τον Κάιρι Ίρβινγκ! Και σίγουρα, οι δυο τους αναμένεται να έχουν μία πολύ ξεχωριστή συνεργασία καθώς έχουν περάσει τα μπασκετικά τους χρόνια στην ίδια θέση. Εκείνη του πόιντ γκαρντ.

Είναι αντιληπτό πως το πέρασμα του Νας από τους Νετς θα έχει μια ξεχωριστή… πινελιά και αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ