Ντουράντ : «Ο Λεβέρτ θα γίνει ο 3ος μας σταρ»

Ντουράντ : «Ο Λεβέρτ θα γίνει ο 3ος μας σταρ»

Ο Κέβιν Ντουράντ αποθέωσε τον συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Κάρις Λεβέρτ, δηλώνοντας πως έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο τρίτος σταρ της ομάδας.

Ο Κέβιντ Ντουράντ έμεινε εκτός στην πρώτη του σεζόν στους Μπρούκλιν Νετς, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε αποκομίσει στα περσινά play offs με τους Γουόριορς. Ο KD ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον ΝτιΑντρε Τζόρνταν, αλλά και τον Κάρις Λεβέρτ.

Ο δις πρωταθλητής του NBA με τους Γουόριορς αναφέρθηκε στον Λεβέρτ, αποθεώνοντας τον, καθώς ανέφερε πως έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να γίνει ο τρίτος σταρ της ομάδας, μετά από εκείνον και τον Ίρβινγκ.

«Νομίζω ότι ο Κάρις είναι ο τέλειος παίκτης για μας! Κάθε βραδιά μπορεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο πρώτος στις ασίστ, να μας κουβαλήσει στην επίθεση. Νομίζω ότι διαθέτει όλα τα εργαλεία ώστε να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Φυσικά μπορεί να είναι ο 3ος σταρ της ομάδας. Στους Νετς δεν παίζουμε εγωιστικά. Όλοι μπορούν να είναι σταρ σε μια βραδιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ