Μάρεϊ : «Δεν είχα άλλη ενέργεια»

Μάρεϊ : «Δεν είχα άλλη ενέργεια»

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς μετά το τέλος του Game 5 κόντρα στους Λέικερς, δήλωσε εξαντλημένος πως αγωνιζόταν τραυματίας, αλλά και ότι δεν είχε άλλη ενέργεια.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ αγωνίστηκε εξαντλημένος, τραυματίας και χωρίς άλλες αντοχές ώστε το Ντένβερ να αποφύγει την ήττα -αποκλεισμό στο Game 5 των τελικών της Δύσης (1-4) κόντρα στους Λέικερς.

Έπαιξε κουτσαίνοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. είχε ένα τράβηγμα στο γόνατο, άλλαξε ακόμα και παπούτσια έτσι ώστε να συνεισφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του. Όμως η ενέργεια άδειασε από το ντεπόζιτο της αντοχής, η ψυχή του ήθελε να παλέψει όμως το σώμα δεν υπάκουγε.

Δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τον αποκλεισμό ο Τζαμάλ Μάρεϊ, μπορεί το φετινό ταξίδι των Ντένβερ Νάγκετς να έφτασε στο τέλος του για φέτος, όμως το μέλλον τους ανήκει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαμάλ Μάρεϊ, του οποίου το άστρο έλαμψε στη «φούσκα» του Ορλάντο:

«Ογδοντακάτι μέρες στην «φούσκα» και πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν είχα άλλη ενέργεια, δεν είχα την ενέργεια που χρειαζόμουν να δώσω στους συμπαίκτες μου. Χωρίς εμένα να κινούμαι όπως ήθελα και να σκοράρω όσο έπρεπε… ξέρω ότι μπορώ να είμαι πολύ καλύτερος. Δεν γίνεται απλώς να προσπαθώ να βγάλω τον αγώνα, πρέπει να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο.

Έχω μία μεγάλη μελανιά στο πόδι, που με πονούσε όλο το βράδυ. Άλλαξα παπούτσια, αλλά αυτό δεν βοήθησε. Έχω και ένα πρόβλημα στο γόνατο. Δε μου αρέσει να λέω σε όλους τι είχα. Μου αρέσει να παίζω παρά τα προβλήματα. Πονούσα, αλλά είμαι ΟΚ. Ήμουν έξω και απλώς είχα προβλήματα.

Θα μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα. Κάναμε μία σπουδαία πορεία, αλλά δεν θελω να είμαι στην θέση του ηττημένου. Μισώ να χάνω και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ