Η απονομή του τίτλου στους Χιτ (vid)

Η απονομή του τίτλου στους Χιτ (vid)

Δείτε την απονομή τίτλου της ομάδας της Ανατολής και όσα είπαν οι Έρικ Σπόελστρα, Τζίμι Μπάτλερ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής Μπαμ Αντεμπάγιο.

Οι Χιτ έκαναν την υπέρβαση και κατέκτησαν τον τίτλο της Ανατολής.

Πλέον, μετά και τους πανηγυρισμούς, η ομάδα του Μαϊάμι είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για τη μεγάλη κούπα στους τελικούς απέναντι στους Λέικερς.

Ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Σπόελστρα, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους Σέλτικς, ήταν μια φοβερή σειρά. Αυτό το γκρουπ παικτών είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την ευκαιρία στη ‘φούσκα’. Είναι δύσκολο να φτάσεις ως εδώ και θέλω να το χαρούν οι παίκτες μου, τουλάχιστον για μια νίκη και μετά θα δούμε τους τελικούς».

Στη συνέχεια, ο Τζίμι Μπάτλερ, δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στον τίτλο. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο όλη τη σεζόν και δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις νίκες να κάνουμε. Όλοι παίζουμε γι’ αυτό, για τον τίτλο. Σημαίνει τα πάντα. Αν μια ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, αυτή είμαστε εμείς».

Τέλος, ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ανέφερε: «Δεν μπορούσα να απογοητεύσω την ομάδα όπως έκανα στο προηγούμενη μέρα και τα κατάφερα. Πλέον είμαστε στους τελικούς και θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο. Είμαστε αουτσάιντερ όλη μας τη ζωή, όλοι σε αυτή την ομάδα. Δεν κάνουμε όμως πίσω απέναντι σε κανέναν και αυτό μου αρέσει σε αυτή την ομάδα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ