Αντετοκούνμπο : «Μας χαιρετούσαν στη Μούρθια λόγω του Άλεξ»

Αντετοκούνμπο : «Μας χαιρετούσαν στη Μούρθια λόγω του Άλεξ»

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για την παρουσία τους στη Μούρθια προκειμένου να επισκεφθούν τον αδελφό τους, Άλεξ.

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται στη Μούρθια προκειμένου να επισκεφθούν τον μικρότερο αδελφό τους, Άλεξ ο οποίος αγωνίζεται στην ομώνυμη ομάδα.

Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς μίλησαν για τον αδελφό τους, την ισπανική πόλη αλλά και το γεγονός ότι οι άνθρωποι της περιοχής τους χαιρέτησαν λόγω του Άλεξ και όχι λόγω του γεγονότος ότι αγωνίζονται στο NBA.

Αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπουμε και πάλι τον Άλεξ μαζί με τον Θανάση. Όλους τους μήνες που ήμασταν στη φούσκα του NBA ήταν μόνος του και πραγματικά είμαστε ευτυχισμένοι που τον συναντήσαμε και πάλι. Είναι πολύ συγκεντρωμένος πνευματικά, έτοιμος για τη σεζόν και έτοιμος για να βελτιωθεί. Μίλησα με τον Σίτο Αλόνσο και μου είπε και εκείνος ότι είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει, που είναι ανταγωνιστικός και ότι μαθαίνει γρήγορα τα plays. Και αυτό είναι ό, τι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε εμείς τα αδέλφια του».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε: «Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτό το πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι είναι μιας λίγκα που μας ταιριάζει πολύ. Κάθε μέρα ο Άλεξ βελτιώνεται και το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνει την παραμονή του εδώ. Μάλιστα με έχει εντυπωσιάσει επειδή έχει ξεκινήσει ήδη να μαθαίνει την ισπανική γλώσσα και θα του είναι πολύ χρήσιμη μέσα στα παιχνίδια».

Ο «Greek Freak» συνέχισε λέγοντας: «Η Μούρθια είναι μια όμορφη πόλη. Μπορεί να μην είναι εξίσου μεγάλη όπως η Μαδρίτη ή η Βαρκελώνη αλλά απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω πρόκειται για μια μπασκετική πόλη. Και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη. Να μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στο μπάσκετ, να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος. Περπατήσαμε στην πόλη και ο κόσμος μας χαιρετούσε στον δρόμο. Όχι επειδή ο Θανάσης και εγώ παίζουμε στο NBA αλλά επειδή ο Άλεξ αγωνίζεται στη Μούρθια. Είναι όμορφη πόλη και θα επιστρέψουμε».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στους τελικούς του NBA με τους Λέικερς είπε: «Θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί με τον Κώστα και να τον στηρίξουμε στους τελικούς του NBA, αλλά επιλέξαμε να έρθουμε στον Άλεξ. Θα θέλαμε να δούμε κάποιο ματς αλλά είδαμε τις προπονήσεις».

Και ο Θανάσης συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο μας κάνουν περήφανους. Τους ακολουθούμε από τότε που ήταν μικρά παιδιά μέχρι και τώρα. Δούλεψαν σκληρά και μας κάνουν περήφανους. Τους αγαπάμε, είναι η περηφάνια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ