Μπάτλερ : «Μπορούμε να νικήσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε τέλεια»

Μπάτλερ : «Μπορούμε να νικήσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε τέλεια»

Ο Τζίμι Μπάτλερ πιστεύει στην ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι οι Χιτ μπορούν να κερδίσουν τους Λέικερς, αρκεί να κάνουν το τέλειο παιχνίδι.

Ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε ότι ξέρει πως κανένας δεν πιστεύει ότι οι Χιτ μπορούν να νικήσουν τους Λέικερς, αλλά τόνισε ότι το Μαϊάμι μπορεί πάλι να εκπλήξει κόσμο και να πάρει τη νίκη στο Game 2, απλώς πρέπει να τα κάνει όλα… τέλεια.

Παράλληλα, ο σταρ των Χιτ τόνισε ότι οι Λέικερς ήταν πιο σκληροί στο πρώτο ματς και έπαιξαν το δικό τους παιχνίδι, κάτι που απαγορεύεται να επιστρέψει η ομάδα του στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι Λέικερς έπαιξαν πιο σκληρά στο Game 1. Έπαιξαν το δικό τους μπάσκετ, ενώ εμείς όχι και πέσαμε στην παγίδα τους. Όλοι πιθανόν περίμεναν ότι θα μας το έκαναν αυτό στο Game 1 και πιστεύουν ότι θα το κάνουν άλλες τρεις φορές. Εγώ όμως διαφωνώ».

Κλείνοντας, ο All Star φόργουορντ πρόσθεσε: «Κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε εδώ και αυτό είναι κάτι που λατρεύουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε τέλεια. Οπότε στο Game 2 με την πλάτη στον τοίχο και μπλα, μπλα μπλα… θα νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ