Πόποβιτς : «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λέοναρντ»

Πόποβιτς : «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λέοναρντ»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς διέψευσε πως υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις του με τον τραυματία ηγέτη των Σαν Αντόνιο Σπερς, Καουάι Λέοναρντ.

Ο εμβληματικός προπονητής των Σπερς, έσπευσε να σβήσει την όποια φωτιά μπορούσαν να ανάψουν στα αποδυτήρια της ομάδας του, φήμες πως αυτός και ο Λέοναρντ βρίσκονται στα μαχαίρια:

«Η αποθεραπεία του Καουάι πηγαίνει πιο αργά από ότι υπολογίζαμε. Μακάρι να ήταν πιο γρήγορη, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας. Όλα αυτά που γράφονται είναι εκτός πραγματικότητας.

Κανείς δε θέλει να επιστρέψει στο παρκέ πιο γρήγορα από τον ίδιο τον Καουάι Λέοναρντ. Ο επόμενος είμαι εγώ. Οι συμπαίκτες του ανυπομονούν. Δεν του αρέσει να χάνει παιχνίδια, αλλά θέλουμε να επιστρέψει γερός και όπως ήταν πριν τραυματιστεί».

Ο ίδιος ο Λέοναρντ είναι πολύ άτυχος καθώς τραυματίστηκε πέρσι στον πρώτο Τελικό της Δύσης και κατάφερε να επιστρέψει μόλις στα τέλη Νοεμβρίου. Και πάλι όμως μετά από 8 μόλις συμμετοχές βρίσκεται στα πιτς με πρόβλημα στο ώμο και θα χάσει τα επόμενα ματς των Τεξανών για το ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ