ΛεΜπρόν για Γκριν : «Τον εμπιστεύτηκα αλλά δεν μπήκε, θα ζήσουμε με αυτό» (vids)

ΛεΜπρόν για Γκριν : «Τον εμπιστεύτηκα αλλά δεν μπήκε, θα ζήσουμε με αυτό» (vids)

Ο ηγέτης των Λέικερς αναφέρθηκε στην τελευταία φάση, όπου ο Ντάνι Γκριν πήρε το τελευταίο σουτ αλλά αστόχησε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί η ομάδα του από τους Χιτ.

Οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κερδίσουν τους Λέικερς με 111-108 και να μειώσουν την σειρά σε 3-2, αναβάλλοντας την στέψη τους. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αναφέρθηκε σε αυτή την ήττα, δίνοντας βάση στην τελευταία επίθεση της ομάδας, όπου ο Ντάνι Γκριν ήταν ο μοιραίος.

Συγκεκριμένα, ο ΛεΜπρόν άφησε ελεύθερος τον άσο των Λέικερς και του έδωσε το τελευταίο σουτ της αναμέτρησης αλλά ήταν άστοχος. Ο ηγέτης ομάδας, τόνισε πως η ομάδα του εμπιστεύτηκε το σουτ αλλά δεν μπήκε, ξεκαθαρίζοντας ότι οι παίκτες πρέπει να ζήσουν με αυτό και να προχωρήσουν στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά, είπε: «Αν δείτε το play τράβηξα πάνω μου τους αμυντικούς, ένας κορυφαίος σουτέρ είχε ένα καθαρό σουτ, που θα έδινε τίτλο, τον εμπιστεύτηκα, τον εμπιστευτήκαμε και δεν μπήκε. Πρέπει να ζήσεις με αυτό. Ήταν από τα καλύτερα σουτ που θα μπορούσαμε να βγάλουμε. Έπεσαν δύο απίκτες πάνω μου, εύχομαι να το έπαιρνε ξανά, εύχομαι να είχα κάνει καλύτερη πάσα, απλά θα ζήσουμε με αυτό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ