Βόγκελ : «Ο ΛεΜπρον είναι ο κορυφαίος του σύμπαντος»

Βόγκελ : «Ο ΛεΜπρον είναι ο κορυφαίος του σύμπαντος»

Ο Φρανκλ Βόγκελ αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει δει ποτέ το σύμπαν». Με αυτήν την «ατάκα», ο προπονητής των Λέϊκερς, Φρανκλ Βόγκελ, έδωσε το στίγμα του έκτου τελικού στο ΝΒΑ, όπου η ομάδα του Λος Αντζελες συνέτριψε με 106-93 τους Μαϊάμι Χιτ και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 17η φορά στην Ιστορία της.

«Πάντα πίστευα στον ΛεΜπρον. Αν νομίζεις ότι ξέρεις κάποια πράγματα, τότε δεν τα ξέρεις. Όταν κάνεις παρέα μαζί του καθημερινά, πραγματικά συνειδητοποιείς ποιό είναι το επίπεδο του μυαλού του, βλέπεις τις προσαρμογές που κάνει, τον τρόπο που οδηγεί την ομάδα», είπε με νόημα ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Και πάλι, νομίζεις ότι ξέρεις, αλλά δεν ξέρεις. Ήταν απλώς μια υπέροχη εμπειρία να τον καθοδηγήσεις και να τον δεις να ηγείται αυτής της ομάδας που δεν ήταν στα πλέι οφ πέρυσι. Το ρόστερ της ομάδας σχηματίσθηκε από την μία ημέρα στην άλλη και πήρε αυτήν την οπμάδα και την οδήγησε στην Γη της Επαγγελίας, τόπος του λέγειν. Ηταν υπέροχος όλη την χρονιά, δεν θα έχω ποτέ, αρκετά λόγια γι’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ