Οι αντιδράσεις του… NBA για τον τίτλο των Λέικερς (pics)

Οι αντιδράσεις του… NBA για τον τίτλο των Λέικερς (pics)

Παίκτες και «θρύλοι» του NBA αντέδρασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον 17ο τίτλο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται ο οργανισμός των Λέικερς, μετά και την ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου, κατακτώντας τον φετινό τίτλο του NBA! Οι «λιμνάνθρωποι» επέστρεψαν στον θρόνο έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια, φτάνοντας τους Σέλτικς στην κορυφή των κατακτήσεων με 17, με το πρωτάθλημα να αφιερώνεται φυσικά στον Κόμπι Μπράιαντ…

Παίκτες και «θρύλοι» του αθλήματος και του NBA αντέδρασαν και σχολίασαν την κατάκτηση των Λέικερς στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, με τους περισσότερους να μιλάνε για τον ΛεΜπρόν και τον Κόμπι.

Ντουέιν Γουέιντ: «Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στον ΛεΜπρόν. Ο μύθος του γράφεται ακόμα…»

Κρις Πολ: «Ιστορική σεζόν για πολλούς λόγους! Συγχαρητήρια για ένα ασύγκριτο τέλος και ακόμη ένα πρωτάθλημα στον αδερφό μου, ΛεΜπρόν!»

Πάου Γκασόλ: «Αυτό είναι για εσένα αδερφέ μου, για εσένα Τζιάνα, για εσένα Βανέσα, για τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό των Λέικερς, τον Τζίνι Μπανς και σε όλη την οικογένεια των Λέικερς για το 17ο πρωτάθλημα»

Μάτζικ Τζόνσον: «Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Λέικερς επιβλήθηκαν απέναντι στους Χιτ, με την τρομερή άμυνα τους και κράτησαν τους περιφερειακούς παίκτες των Χιτ, Χίρο, Ρόμπινσον και Μπάτλερ. Η ασφυκτική τους άμυνα μετατρεπόταν σε γρήγορες αντεπιθέσεις και για αυτό υπέταξαν τους Χιτ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ