Πένθος για τον ΛεΜπρόν : Δολοφονήθηκε συγγενής του στο Κλίβελαντ (pic)

Πένθος για τον ΛεΜπρόν : Δολοφονήθηκε συγγενής του στο Κλίβελαντ (pic)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πενθεί, αφού δολοφονήθηκε η κόρη της νονάς του και αδελφή ενός από τους καλύτερους του φίλους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκονται σε πένθος μετά το θάνατο από πυροβολισμό της Ερικα Γουίμς, της 37χρονης αδερφής του διευθυντή scouting των Καβς, Μπράντον Γουίμς.

Ο Τζέιμς με ανάρτηση του στο Twitter ζήτησε οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τον πυροβολισμό. Η Γουίμς ανακαλύφθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στην πατρίδα του Τζέιμς στο Άκρον του Οχάιο. Ήταν θύμα πυροβολισμού στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Akron Beacon Journal, η Αστυνομία του Ακρον δεν έχει ανακοινώσει συλλήψεις και δεν έχει εντοπίσει υπόπτους.

Το tweet του Τζέιμς ανέφερε τα εξής:

«Άκρον του Οχάιο! Η αδελφή του αδελφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της! Η οικογένεια του αδελφού μου ψάχνει απαντήσεις για το ποιος το έκανε και γιατί. Η πόλη μου πρέπει να κάνει την δουλειά της και να βρει ποιος έκανε αυτό το απαίσιο, ντροπιαστικό, αηδιαστικό πράγμα σε έναν πραγματικό άγγελο! Δικαιοσύνη για την Έρικα Γουίμς».

Ο Τζέιμς και ο Μπράντον Γουίμς μεγάλωσαν μαζί και μάλιστα ήταν συμπάικτες στο Σεντ Βίνσεντ-Σεντ Μέρις.
Η μητέρα του Γουίμς η Μπρέντα Λιούις-Γουίμς, ήταν η νονά του Τζέιμς. Πέθανε το 2006 λίγο πριν το ντεμπούτο του Τζέιμς στα playoffs του ΝΒΑ. Μάλιστα ο Τζέιμς είχε αφιερώσει τους 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ του στον πρώτο του αγώνα στη μνήμη της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ