Μίτσελ για ΝτεΡοζάν : «Θα προσθέσει χρόνια στον ΛεΜπρόν»

Μίτσελ για ΝτεΡοζάν : «Θα προσθέσει χρόνια στον ΛεΜπρόν»

Οι φήμες περί αποχώρησης του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν από τους Σπερς, τον φέρνει ένα βήμα πριν τους Λέικερς και ο Σαμ Μίτσελ σχολίασε αυτή την περίπτωση.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δείχνει πως θέλει να αποχωρήσει από τους Σπερς και αυτό έχει ενεργοποιήσει για τα καλά τους Λέικερς. Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν δικό τους τον διεθνή μπασκετμπολίστα και ήδη σκέφτονται το ενδεχόμενο ανταλλαγής.

Συγκεκριμένα, οι Κάιλ Κούζμα και Ντάνι Γκριν είναι οι παίκτες που θα δοθούν ως αντάλλαγμα για τον ΝτεΡόζαν και ο Σαμ Μίτσελ σχολίασε την περίπτωση μίας τέτοιας κίνησης. Όπως τόνισε, η ολοκλήρωση της ανταλλαγής, θα είναι υπέρ των Λέικερς καθώς θα βοηθήσει τόσο στον τρόπο παιχνιδιού, όσο και τον ΛεΜπρόν.

Αναλυτικά είπε: «Αν οι Λέικερς μπορέσουν να πάρουν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, τότε μιλάμε για μία κίνηση που αλλάζει το παιχνίδι. Προσθέτει χρόνια στον ΛεΜπρόν, θα μπορεί να παίξει ακόμα 2 χρόνια στο Λος Άντζελες. Γιατί αν γίνει αυτό, δεν θα χρειάζεται να παίζει 39-40′ κάθε βράδυ. Και αυτό γιατί πολύ απλά, ο Άντονι Ντέιβις και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν θα κερδίζουν μόνοι τους τα ματς στις περισσότερες βραδιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ