Νετς : Σενάριο – βόμβα με Χάρντεν

Νετς : Σενάριο – βόμβα με Χάρντεν

Οι Μπρούκλιν Νετς θέλουν να «ταράξουν» τα νερά του ΝΒΑ, καθώς έχουν στη λίστα τους τον Τζέιμς Χάρντεν με σκοπό να δημιουργήσουν μια... ανεπανάληπτη τριάδα.

Το καλοκαίρι του 2019 έφεραν τα πάνω-κάτω με την απόκτηση των Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ. Πριν από λίγες εβδομάδες εξέπληξαν άπαντες με την απόφαση τους να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Στιβ Νας. Οι Μπρούκλιν Νετς όμως δεν θα σταματήσουν να κάνουν τη διαφορά με τις αποφάσεις τους. Και το τελευταίο σενάριο αποτελεί… βόμβα μεγατόνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σκέφτονται να κάνουν προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν. Ένα σενάριο που δεν θα είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί πέρσι, αλλά φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ δεν «καίγεται» να φύγει από τους Χιούστον Ρόκετς, όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αλλά η ιδέα να δημιουργήσει μια τρομερή τριάδα παρέα με Ντουράντ και Ίρβινγκ μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Πάντως, για να συμβεί αυτό οι Νετς θα πρέπει να δώσουν τους Άλεν, Ντινγουίντι και Λεβέρτ. Χωρίς, ωστόσο να αποτελεί πρόβλημα μπροστά στη πιθανότητα να αποτελέσουν το φαβορί για τους επόμενους τελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ