Βόμβα από τους Σέλτικς : Ανανεώνει ο Τέιτουμ μέχρι το 2025! (pic)

Βόμβα από τους Σέλτικς : Ανανεώνει ο Τέιτουμ μέχρι το 2025! (pic)

Κίνηση - ματ κάνουν οι Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τζέισον Τέιτουμ μέχρι το 2025 και να... ταράξει τα «νερά» του ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς δείχνουν πως δεν αστειεύονται και σκοπεύουν την επόμενη σεζόν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά. Η ομάδα της Βοστώνης αφού απέκτησε τον Τρίστιαν Τόμπσον και τον Τζεφ Τιγκ, συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τζέισον Τέιτουμ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι ο 22χρονος φόργουορντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Κέλτες» μέχρι το 2025, ενώ το ποσό που θα εισπράξει είναι… αστρονομικό.

Μέχρι το 2025, ο Τέιτουμ θα βάλει στον λογαριασμό του 195 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και 200.

Σήμερα (22/11) οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κορυφώθηκαν και οι μάνατζερ του Αμερικανού άσου έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση των Σέλτικς, η οποία θα… ξηλωθεί με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο ΝΒΑ όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ