Στους Ατλάντα Χοκς ο Μπογκντάνοβιτς

Στους Ατλάντα Χοκς ο Μπογκντάνοβιτς

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα φοράει τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.

Στους Ατλάντα Χοκς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ήταν restricted free agent, καθώς η προηγούμενη ομάδα του, οι Σακραμέντο Κινγκς, αρνήθηκαν να καταθέσουν ισόποση προσφορά με αυτή που του κατέθεσαν τα «γεράκια».

Σύμφωνα με αναφορές αρκετών αμερικανικών ΜΜΕ, ο Σέρβος γκαρντ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο αξίας 72 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Χοκς επιβεβαίωσαν ότι ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Μπογκντάνοβιτς, αλλά αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν τους όρους της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπογκντάνοβιτς φερόταν να οδεύει προς τους Μιλγουόκι Μπακς μέσω ενός sign-and-trade που θα έστελνε τους Ντόντε ΝτιΒιτσένζο, Ερσάν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον στο Σακραμέντο για τον Σέρβο και τον Τζάστιν Τζέιμς.

Όμως, ο Μπογκντάνοβιτς δεν ήταν ικανοποιημένος με το συμβόλαιο που θα είχε στα «ελάφια», με αποτέλεσμα να «σπάσει» τη συμφωνία των Μπακς με τους Κινγκς και να βγει στην αγορά ως restricted free agent. Παρ’ όλα αυτά, οι «βασιλιάδες» θα είχαν τον τελευταίο λόγο σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Μπογκντάνοβιτς, καθώς μπορούσαν να ματσάρουν οποιαδήποτε προσφορά γινόταν στον παίκτη και να τον κρατήσουν.

Την παρελθούσα σεζόν ο Μπογκντάνοβιτς είχε μέσο όρο 15,1 πόντους σε 61 παιχνίδια με τους Σακραμέντο Κινγκς, εκ των οποίων ήταν βασικός στα 28, ενώ σούταρε με ποσοστό ευστοχίας 37,2% στα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ