Όπως έγινε γνωστό από τον ατζέντη του, Ριτς Πολ, ο 35χρονος σούπερ σταρ συμφώνησε σε επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στους Λέικερς.
Ο Λεμπρόν είχε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές ως το καλοκαίρι, με τις απολαβές του να κυμαίνονται στα 39,2 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, με την επέκταση του συμβολαίου, ο «Βασιλιάς» αναμένεται να εισπράξει ακόμη 85 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Ο MVP των περσινών τελικών φαίνεται πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες και να διεκδικήσει κι άλλα πρωταθλήματα με τη φανέλα των Λέικερς, όπως και περισσότερες ατομικές διακρίσεις.
Los Angeles Lakers star LeBron James has agreed to a two-year, $85 million maximum contract extension with the franchise, CEO of Klutch Sports, Rich Paul, told @TheAthleticNBA@Stadium.
Χάρντεν από τα... παλιά στο ντεμπούτο του με τους Νετς! (vid)
Άλλος άνθρωπος στο Μπρούκλιν ο Τζέιμς Χάρντεν, με τον 31χρονο παίκτη να σημειώνει triple double στην πρώτη του αναμέτρηση με τη φανέλα των Νετς. Το σύνολο του Νας πήρε τη νίκη κόντρα στους Μάτζικ με 122-115.
Αντετοκούνμπο: Βγήκε και εκτέλεσε βολές μετά τον αγώνα (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κακό ποσοστό στις βολές απέναντι στους Μάβερικς, ωστόσο φρόντισε να δείξει σε όλους πως αυτό δε θα μείνει έτσι, καθώς μετά το τέλος του αγώνα βγήκε μόνος του και άρχισε να βαράει βολές.