Τζορτζ : «Ο Ρίβερς με χρησιμοποιούσε σαν να ήμουν ο Ρέι Άλεν»

Τζορτζ : «Ο Ρίβερς με χρησιμοποιούσε σαν να ήμουν ο Ρέι Άλεν»

Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για την άσχημη σεζόν των Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ έριξε τα «πυρά» του και στον πρώην προπονητή της ομάδας, Ντοκ Ρίβες, για τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ξεκίνησαν με πολλές προσδοκίες την προηγούμενη σεζόν μετά τις προσθήκες των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, ωστόσο οι Νάγκετς τους σταμάτησαν στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας παρότι είχαν προηγηθεί με 3-1 στη σειρά.

Μέσα στη χρονιά είχαν προκύψει πολλά προβλήματα για την ομάδα του Λος Άντζελες, με τη γκρίνια να είναι το κύριο χαρακτηριστικό σε ένα σύνολο που δεν έμοιαζε να βρίσκει τα πατήματα της.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Πολ Τζορτζ με τον Αμερικανό να μιλάει στο podcast των Στίβεν Τζάκσον και Ματ Μπαρνς για την όλη κατάσταση με τον αποκλεισμό από τους τελικούς της Δύσης, ενώ δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή της ομάδας και τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολ Τζορτζ:

Για την χρησιμοποίηση του από τον Ντοκ Ρίβερς και τι προτιμούσε εκείνος:

«Με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, όπου έπαιρνα συνεχώς σκριν μακριά από την μπάλα. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου. Εγώ χρειάζομαι ροή. Θέλω περισσότερες επιλογές, θέλω να εμπλακώ στο Πικ εν Ρολ, να ποστάρω. Ήθελα σε διαφορετικά σημεία την μπάλα. Για αυτό η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη σε πολλά επίπεδα».

Για τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας:

«Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μπροστά με 3-1 και νιώσαμε ότι θα παίρναμε την νίκη στο επόμενο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μετά είπαμε ότι είμαστε στο 3-2 και θα πάρουμε το επόμενο και χάσαμε πάλι. Σε όλη αυτή την διαδικασία όμως ποτέ δεν κάναμε προσαρμογές.

Ποτέ δεν δουλέψαμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε τα ίδια σκ…α συνέχεια και αναρωτιόμασταν τι γίνεται. Μιλούσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι θα πάνε όλα καλά, αντί να λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν δουλέψαμε. Απλώς λέγαμε ότι είχαμε εμένα, τον Λέοναρντ, τον Γουίλιαμς και τον Χάρελ και πως θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ