Oυόριορς – Θάντερ 105-125

Oυόριορς – Θάντερ 105-125

Με τον Πολ Τζορτζ και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ σε ημιάγρια κατάσταση οι Θάντερ άλωσαν το Όκλαντ κι επικράτησαν των Ουόριορς με το βαρύ 125-105.

Ο Πολ Τζορτζ πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του τη φετινή σεζόν, ενώ ο  Ουέστμπρουκ ήταν ο γνωστός Ουέστμπρουκ κι εκείνος που έδωσε το έναυσμα από το πρώτο λεπτό έτσι ώστε να φύγει με το σπουδαίο διπλό η Οκλαχόμα από το Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Θάντερ νίκησαν εύκολα με 125-105 σε μια πολύ σημαντική νίκη που όμως στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Όσον αφορά το ματς  οι Θάντερ πήραν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα και τα κράτησαν ως το τέλος. Ο Τζορτζ ήταν εξαιρετικός και σταμάτησε στους 38 πόντους έχοντας 5/12 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 10/12 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 κλεψίματα και τρία λάθη.

Επίσης, ο Ουέστμπρουκ πρόσθεσε άλλους 34 πόντους με 13/26 σουτ εντός παιδιάς, 6/6 βολές, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Από την άλλη, οι Ουόριορς ήταν σε κακό βράδυ και διασώθηκε μόνο ο Ντουράντ που σημείωσε 33 πόντους, ενώ είχε όλη η ομάδα μόλις 8/28 τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ