ΛεΜπρόν : «Ήρθε η ώρα να προσαρμοστώ, πάντα ήμουν νικητής»

ΛεΜπρόν : «Ήρθε η ώρα να προσαρμοστώ, πάντα ήμουν νικητής»

Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για του Λέικερς, σύμφωνα με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.

Αποφασισμένος να ανεβάσει ρυθμό δείχνει να είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τον τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις στον αχίλλειο, που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο «Βασιλιάς» μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την ήττα της ομάδας του από τους Χιτ (94-96) ανέφερε πως θα πρέπει να προσαρμοστεί, ενώ σημείωσε ότι πάντα ήταν νικητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι συμπαίκτες μου κάνουν αυτά που πρέπει και περισσότερα. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι πλέον άλλη μία πρόκληση για εμένα και πρέπει να προσαρμοστώ. Το να μην έχουμε μαζί μας τον Ντέιβις για πολύ καιρό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό. Σχεδόν 1.5 χρόνο για την ακρίβεια. Τώρα λοιπόν είναι ώρα για εμένα να προσαρμοστώ ξανά

Μπορώ να είμαι πιο αποτελεσματικός και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Μιλάμε για ένα άθλημα που το θέμα είναι οι νίκες. Είμαστε σε μία ομάδα που θέλει νίκες και εγώ πάντα ήμουν νικητής, οπότε ήρθε η ώρα να δράσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ