Μπάρκλεϊ : «Ο Χάρντεν επιθετικά είναι καλύτερος από Τζόρνταν και Κόμπι» (vid)

Μπάρκλεϊ : «Ο Χάρντεν επιθετικά είναι καλύτερος από Τζόρνταν και Κόμπι» (vid)

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ σύγκρινε τους Τζέιμς Χάρντεν, Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ και ανέφερε πως ο πρώτος είναι καλύτερος επιθετικά από τον GOAT και τον Black Mamba.

Τους Τζέιμς Χάρντεν, Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ σύγκρινε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρώτος είναι καλύτερος επιθετικά από τον GOAT και τον Black Mamba.

Οι ισορροπίες στη λίγκα άλλαξαν αρκετά από τη στιγμή που ο Τζέιμς Χάρντεν πήγε στους Νετς, με το Μπρούκλιν να έχει μια εντυπωσιακή Big Three, που αποτελείται από τους Ντουράντ, Ίρβινγκ και τον «μούσια».

Οι Νετς διανύουν μια εκπληκτική σεζόν, όντας δεύτεροι στην Ανατολή με ρεκόρ 30-14, ο Χάρντεν είναι ο… μπροστάρης τους, μετρώντας 25.3 πόντους, 11.2 ασίστ και 7.9 ριμπάουντ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ προχώρησε σε συγκρίσεις.

«Το γεγονός ότι οι Νετς κερδίζουν παιχνίδια δίχως τον KD ή τον Καϊρί… Αυτομάτως πρέπει να δώσουμε τα credits στον Χάρντεν. Το έχω ξαναπεί. Είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης που έχω δει ποτέ μου! Ο Μάικλ και ο Κόμπι ήταν καλύτεροι συνολικά σαν παίκτες όμως ο Χάρντεν είναι καλύτερος επιθετικά.

Δεν μπορούσαν να σουτάρουν τρίποντα όπως αυτός, δεν ήταν τόσο καλοί στην ντρίμπλα, στο να πάνε στο καλάθι και να κερδίσουν φάουλ… Πρέπει να του δώσουμε τα credits. Είναι μια επιθετική μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ