Άγνωστο ακόμα πότε επιστρέφει στη δράση ο Αντετοκούνμπο

Άγνωστο ακόμα πότε επιστρέφει στη δράση ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει εκτός λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, με τον προπονητή του, Μάικ Μπάντενχολζερ να αναφέρει πως δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα επιστρέψει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έναν τραυματισμό στο γόνατο του δεξιού του ποδιού που δεν του επιτρέπει να παίρνει μέρος στις αναμετρήσεις των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι οι άνθρωποι των «ελαφιών» δεν πρόκειται να τον πιέσουν σε καμία περίπτωση ώστε να πατήσει και πάλι παρκέ, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης του.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε και ο τεχνικός της ομάδας του Ουισκόνσιν, Μάικ Μπάντενχολζερ, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την επιστροφή του.

«Κάνει κάποια πράγματα στην προθέρμανση, συνεπώς νομίζω πως βρίσκεται στο σωστό σημείο και κάνει πρόοδο, όμως δεν θα παίξει ακόμα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει αυτό», ήταν τα λόγια του προπονητή των Μπακς.

Φέτος ο δύο φορές MVP της λίγκας έχει πάρει μέρος σε 45 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 28,8 πόντους, 11,4 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ