Πόποβιτς : «Ο ΛεΜπρόν είναι παράδειγμα για εκατομμύρια παιδιά»

Πόποβιτς : «Ο ΛεΜπρόν είναι παράδειγμα για εκατομμύρια παιδιά»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λεμπρόν Τζέιμς μετά το ματς των Σπερς με τους Καβαλίερς, τονίζοντας πως είναι έμπνευση για εκατομμύρια παιδιά.

Ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς με άκρως κολακευτικά λόγια μετά την αναμέτρηση των Καβαλίερς με τους Σπερς. Ο σπουδαίος τεχνικός του Σαν Αντόνιο αποθέωσε τον βασιλιά και τόνισε πως τον στηρίζει σε ότι λέει ακόμα και για πολιτικά θέματα, διότι είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα για εκατομμύρια παιδιά.

«Για εμένα, όταν ακούω κάτι τέτοιο, είναι ένα δείγμα απίστευτης αλαζονείας όταν λες σε κάποιον αν μπορεί να μιλήσει και για τι μπορεί να μιλήσει. Είναι γελοίο. Αλλά να μην έχεις ούτε ιδέα για το ποιος είναι αυτός ο τύπος… Ο Λεμπρόν είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για εκατομμύρια παιδιά, ειδικά γι’αυτά που έχουν λιγότερες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα από άλλα. Τους δίνει φωνή, τους δείχνει πως μπορούν να μιλήσουν για το οτιδήποτε. Αυτό είναι φανταστικό.

Τα παιδιά εμπνέονται από αυτόν. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είναι ηλίθιο να του κάνεις επίθεση με τέτοιον τρόπο. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να μιλήσει δημόσια για αρκετά σημαντικά ζητήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ