Σανς – Λέικερς 115-85: Πάρτι των Σανς κόντρα στους Λέικερς και… 3-2 (vid)

Σανς – Λέικερς 115-85: Πάρτι των Σανς κόντρα στους Λέικερς και… 3-2 (vid)

Οι Σανς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Ντέιβις για τους Λέικερς και τους διέλυσαν με 115-85 στο Φοίνιξ, έκαναν το 3-2 στη σειρά και ψάχνουν μια νίκη για να πετάξουν εκτός playoffs τους πρωταθλητές.

Οι Σανς μετά τη νίκη στο Λος Άντζελες και την ανάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Λέικερς ξέφυγαν με 30 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο στο Φοίνιξ και τους διέλυσαν με 115-85, κάνοντας το 3-2 στην σειρά.

Το Φοίνιξ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλει τον ρυθμό του κόντρα στους Λέικερς που έπαιξαν χωρίς τον Ντέιβις στο Game 5 και να φτάσει σε μια εντυπωσιακή νίκη, ψάχνοντας πλέον μια νίκη στα εναπομείναντα ματς για να πετάξει εκτός τους πρωταθλητές και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Το παιχνίδι δεν είχε ουσιαστικά ενδιαφέρον από το πρώτο μέρος, καθώς οι Σανς καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, αφού πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 66-36. Στη συνέχεια απλά διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και έφτασαν σε μια από τις πιο εύκολες νίκες τους τη φετινή σεζόν.

Ο Μπούκερ με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σανς, με τον Πέιν να προσθέτει 16 πόντους και τον Μπρίτζες 13 πόντους. Για τους Λέικερς, ο Τζέιμς είχε 24 πόντους και ο Κούζμα 15 πόντους, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν διασώθηκε κανείς, σε μία ντροπιαστική βραδιά για τους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ