Ντουράντ: «Οι Γουόριορς ποτέ δεν ήταν ομάδα που κέρδιζε»

Ντουράντ: «Οι Γουόριορς ποτέ δεν ήταν ομάδα που κέρδιζε»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για την επιλογή του να πάει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τονίζοντας πως ποτέ δεν ήταν ομάδα με κουλτούρα νικητή και πως τους έβλεπε ως αουτσάιντερ.

Ο Κέβιν Ντουράντ κατηγορήθηκε έντονα για την απόφαση του να μετακομίσει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το καλοκαίρι του 2016 και να ενώσεις τις δυνάμεις του με τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, χτίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο «KD» μίλησε για αυτήν του την επιλογή αναφέροντας πως οι «πολεμιστές» ποτέ δεν ήταν ομάδα που κέρδιζε και πως εκείνος τους έβλεπε σαν αουτσάιντερ.

Οι δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ:

«Οι Γουόριορς ποτέ δεν ήταν από τους οργανισμούς που νικούν. Όταν ήμουν στη λίγκα, κανείς δε συμπαθούσε το Γκόλντεν Στέιτ. Για μένα ήταν ακόμη αουτσάιντερ, γιατί κοιτάζω συνολικά το franchise. Δεν κοιτάω μόνο την τελευταία πενταετία.

Ένιωσα ότι εκεί πρέπει να πάω, ακριβώς γιατί είναι αουτσάιντερ. Δεν είναι το Λος Άντζελες ή η Νέα Υόρκη. Οι Γουόριορς μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω σερί νικών. Δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα. Ίσως να μη κερδίζαμε τον τίτλο, όμως μόνο εκεί ήθελα να πάω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ