ΝΒΑ : Μεγάλη τάπα από Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφο (vid)

ΝΒΑ : Μεγάλη τάπα από Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γι' ακόμη μία φορά έδειξε πως δεν ξεχνάει ούτε από που ξεκίνησε, ούτε και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα, απαντώντας έτσι με τον δικό του, αφοπλιστικό τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις «δυσκολίες» που αντιμετωπίζει τελευταία στα παιχνίδια των Μιλγόκι Μπακς.

Την ώρα που οι Μιλγόκι Μπακς πάνε από ήττα σε ήττα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά τις σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα του ΝΒΑ, δείχνοντας την αξία του ακόμη και όταν χρειάζεται να παίξει «μόνος» του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς μπορεί να σημείωσε αρκετούς πόντους και να ξεχώρισε γι’ ακόμη μία φορά, αλλά, σε αρκετά σουτ ήταν άστοχος, με αποτέλεσμα δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για τις «αγωνιστικές δυσκολίες» που περνάει με την απάντηση του Αντετοκούνμπο να είναι αποστομωτική:

«Δεν δυσκολεύομαι, απλώς χάνω σουτ. Οι δυσκολίες δεν έχουν να κάνουν με το μπάσκετ και ξέρω ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες. Το να είσαι άστοχος δεν είναι δυσκολία», τόνισε και πρόσθεσε πως «Απλώς πρέπει να βρω τρόπους να είμαι πιο αποτελεσματικός για την ομάδα μου», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ