Καρμέλο Άντονι : Ανάμεσα στους κορυφαίους

Καρμέλο Άντονι : Ανάμεσα στους κορυφαίους

O Kαρμέλο Άντονι ανήκει κι επίσημα στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, καθώς από σήμερα βρίσκεται στην 20η θέση ξεπερνώντας τον σπουδαίο Τζέρι Γουέστ.

Ο Καρμέλο Άντονι είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής και πλέον σίγουρα κι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που ανέδειξε ποτέ ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ.

Ο φόργουορντ των Θάντερ ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην πρώτη περίοδο της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Χιούστον Ρόκετς και μπήκε στην πρώτη εικοσάδα των κορυφαίων σκόρερ του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ ξεπέρασε τον Τζέρι Γουέστ, ο οποίος βρίσκονταν στην 20η θέση, με 25.191 πόντους. Ο Άντονι ήθελε πέντε πόντους για να τον ξεπεράσει και τους σημείωσε με δυο βολές και ένα τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Καρμέλο ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους και πλησίασε αρκετά και τον 19ο της λίστας των κορυφαίων, Ρέτζι Μίλερ. Με τους ρυθμούς που σκοράρει ο Άντονι, είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της καριέρας του να είναι ανάμεσα στους 10 κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ