Απίστευτη επίθεση NBAer στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ηρθε η ώρα των haters…

Απίστευτη επίθεση NBAer στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ηρθε η ώρα των haters…

Κι όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν χαίρονται με τη χαρά του Αντετοκούνμπο και προσπαθούν να τον μειώσουν με ανακρίβειες.

Δεν μπορούν όλοι να είναι χαρούμενοι με τη χαρά σου. Και ειδικά στον αθλητισμό, αυτό είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο. Καθώς πάντα υπάρχει η αντιπαλότητα. Αλλά και ο φθόνος. Η ζήλια που πάντα κάνει συγκεκριμένο κόσμο να προσπαθεί να βγάλει κακία. Να πει αυτό που θεωρεί ότι θα κάνει τη… διαφορά. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την πιο λαμπρή ιστορία της ζωής του, πρέπει να ανέχεται και αυτές τις απόψεις. Ακόμη κι αν είναι παραποιημένες.

Μια τέτοια περίπτωση παραποίησης, που οδήγησε σε επίθεση εναντίον του Greek Freak, είχαμε από τον Στίβεν Τζάκσον. Ο παλαίμαχος γκαρντ/φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, λοιπόν, αποφάσισε ότι έπρεπε να τοποθετηθεί εναντίον του Γιάννη. Επειδή ανέφερε, μετά την κατάκτηση του τίτλου πως προτίμησε να μην πάει σε κάποια «Superteam», για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά, είπε: «Σημαίνει πολλά για εκείνον ότι έμεινε στο Μιλγουόκι και κέρδισε εκεί το πρωτάθλημα, όμως και εκεί έχουν superteam. Έχουν τον Τζρου Χόλιντεϊ, έχουν τον Κρις Μίντλετον για τα κρίσιμα λεπτά. Ο Γιάννης είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης του αθλήματος, είχε όμως και παρτενέρ. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Σακίλ. Ήταν τρομερά κυριαρχικός στο παρκέ, όμως είχε τον Κόμπε δίπλα του. Ο Γιάννης είχε τον Τζρου Χόλιντεϊ που είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στη λίγκα. Μη γκρινιάζεις λοιπόν για την ομάδα σου, λες και έχεις συμπαίκτες που παίζουν στην αναπτυξιακή λίγκα. Μην υποτιμάς τους συμπαίκτες σου. Είχες μια superteam, ίσως χωρίς σούπερ ονόματα».

Συνέχισε και είπε κι άλλα. Αποθέωνε τον Γιάννη, αλλά μετά έβαζε ένα μεγάλο «αλλά» σε όλα. Κάνοντας μια προσπάθεια να αμαυρώσει τη στάση του Greek Freak. Τα λόγια του προκάλεσαν την αντίδραση ακόμη και των συνομιλητών του. Πολύ απλά, διότι όσα ανέφερε. Δεν είχαν καμία σχέση με όσα πραγματικά είπε ο Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος Αντετοκούνμπο, που αποθέωσε ειδικά τους συγκεκριμένους δύο συμπαίκτες του, επισημαίνοντας πως χωρίς τη δική τους παρουσία, τίποτε δεν θα κατάφερνε.

Αλλά κυρίως ο Τζάκσον έκανε ότι δεν κατάλαβε τι πραγματικά εννοούσε ο Γιάννης. Εκανε ότι δεν καταλάβαινε πως εάν για παράδειγμα πήγαινε (όπως πολύ εύκολα μπορούσε, καθώς είχε προτάσεις) να παίξει δίπλα σε ονόματα όπως ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Λούκα Ντόνσιτς, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο Κάιρι Ιρβινγκ, ο Αντονι Ντέιβιτς ή εάν είχε δύο εξ αυτών στο πλευρό του, αντίπαλος δεν θα υπήρχε. Διότι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι η ελίτ του ΝΒΑ. Παίκτες σούπερ σταρ, που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι καταπληκτικός αμυντικός και ήταν κομβικός για τους Μπακς. Ο Κρις Μίντλετον είναι ο αρχηγός της ομάδας και τρομακτικά βελτιωμένος. Αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι στο επίπεδο των προαναφερθέντων. Οι Μπακς απέκλεισαν τους Νετς με τον Γιάννη να οργιάζει κόντρα σε Ντουράντ και Ιρβινγκ, αλλά εάν δεν είχε τραυματιστεί ο Χάρντεν, κανείς δεν ξέρει πώς θα είχε λήξει η σειρά. Διότι ό,τι κι αν έκαναν Χόλιντεϊ και Μίντλετον, οι άλλοι δύο σταρς δίπλα στον Ντουράντ, ήταν σε άλλο επίπεδο.

Κι όμως, όλα αυτά, δεν πέρασαν καν από το μυαλό του νέου hater του Γιάννη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον, οι haters θα εμφανιστούν. Και θα είναι και… δυναμικοί στις αντιδράσεις τους. Οσο κι αν ο ίδιος φροντίζει με τη συμπεριφορά και τον λόγο του να μην τους δίνει αφορμές. Θα υπάρξουν κι άλλοι που θα προσπαθήσουν να τον ψέξουν. Και να παραλλάξουν όσα λέει. Αλλά και πάλι, ο Γιάννης θα παίρνει φόρα και θα καρφώνει πάνω από όλους. Με πλατύ χαμόγελο. Και μετά θα γυρίζει στα Σεπόλια για κάνα σουτάκι…

ΥΓ. Όταν ακόμη και ο ανεκδιήγητος Κέντρικ Πέρκινς, με την αμίμητη δήλωση «…ο Μίντλετον είναι ο Μπάτμαν και ο Γιάννης ο… Ρόμπιν των Μπακς», έκανε εντυπωσιακό σάλτο μορτάλε, κωλοτούμπα ελληνιστί, αποθεώνοντας τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ