Κλίβελαντ Καβαλίερς: Restricted free agent ο Άλεν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Restricted free agent ο Άλεν

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν αυτό που όλοι περιίμεναν, καταθέτοντας qualifying offer στον Τζάρετ Άλεν, μετατρέποντάς τον σε restricted free agent.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προσέχουν, για να έχουν. Για το λόγο αυτό προχώρησαν σε μια αναμενόμενη κίνηση, καταθέτοντας qualifying offer στον Τζάρετ Άλεν, τον οποίο έκαναν πλέον restricted free agent. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποττε προσφορά γίνει, για εκείνον, από άλλη ομάδα, έχουν το δικαίωμα να την ισοφαρίσουν, κρατώντας τον στο Οχάιο.

Ο Άλεν ήρθε στο Κλίβελαντ, πέρυσι, ως κομμάτι της ανταλλαγής στην οποία ενεπλάκησαν πολλές ομάδες και είχε κύριο άξονα τη μεταγραφή του Τζέιμς Χάρντεν στο Μπρούκλιν. Από τότε, σταδιακά, ώθησε εκτός πεντάδας των Αντρέ Ντράμοντ, που αργότερα αποφάσισε να μείνει εκτός αγώνων , μέχρι να πετύχει τη μεταγραφή του σε άλλο σύνολο, όπως κι έγινε με τους Λέικερς.

Τη σεζόν που πέρασε, ο 24χρονος σέντερ, από το Όστιν του Τέξας, είχε μέσους όρους 13.2 πόντων, 9.9 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.5 κοψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Με βάση τα ποσά που δίνονται στη λίγκα, η λογική λέει πως θα αναζητήσει ένα συμβόλαιο τουλάχιστον τετραετίας, για να καρπωθεί εξαψήφιο ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ