Λέικερς: Δεν παραχωρείται ο Μαρκ Γκασόλ

Λέικερς: Δεν παραχωρείται ο Μαρκ Γκασόλ

Καμία πρόθεση να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Μαρκ Γκασόλ δεν φαίνεται να έχουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, υπολογίζοντας κανονικά τον Ισπανό σέντερ για την επόμενη σεζόν

Ο Μαρκ Γκασόλ πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με τους Λος Άντζελες Λέικερς με ετήσιες απολαβές στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι ασταθείς εμφανίσεις του, όμως μεσούσης της σεζόν με την φανέλα των Λιμνανθρώπων, δεν έχουν πείσει τις ιθύνοντες της ομάδας πως αξίζει να βρίσκεται και στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι υπόλοιποι παίκτες όμως στην θέση του σέντερ, οι Άντρε Ντράμοντ και Μόντρεζλ Χάρελ, μπορούν να μείνουν ελεύθεροι αναζητώντας μία καλύτερη συμφωνία. Οι Λέικερς δύσκολα θα δώσουν υψηλά συμβόλαια σε 2 παίκτες που έχασαν την θέση τους στο ροτέισον κατά την διάρκεια των πλείοφ της προηγούμενης σεζόν, συνεπώς η παρουσία του Μαρκ Γκασόλ, έστω και σε πιο περιορισμένο ρόλο, κρίνεται απαραίτητη. Η εμπειρία του, η συμβολή του στην κυκλοφορία της μπάλας, το αξιόπιστο σουτ του και η αμυντική του παρουσία στην ρακέτα είναι 4 πράγματα που δεν βρίσκονται εύκολα στην αγορά με τα λεφτά που παίρνει ο Μαρκ.

Στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα των Λέικερς, ο Μαρκ Γκασόλ είχε 5,0 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, με 41% στο τρίποντο, κατά μέσο όρο σε 19,1 λεπτά στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ