Πάνε για «βόμβα» με Λίλαρντ οι Σίξερς

Πάνε για «βόμβα» με Λίλαρντ οι Σίξερς

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ο βασικός στόχος των Σίξερς και είναι έτοιμοι να προτείνουν ανταλλαγή στους Μπλέιζερς για το «μπαμ».

Οι Φιλαντέλφεια 76ers παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Ντέιμιαν Λίλαρντ και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν αποκλείεται να προτείνουν trade στους Μπλέιζερς.

Σύμφωνα με το «The Athletic» και τον Ντέρεκ Μπόντνερ, ο σούπερ σταρ του Πόρτλαντ έχει μπει στο… μάτι των Σίξερς, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα προκειμένου να προχωρήσουν σε μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά στο ΝΒΑ και θα αλλάξει τις ισορροπίες!

«Στόχος των Σίξερς δεν είναι τόσο να κάνουν trade τον Μπεν Σίμονς, αλλά να αποκτήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ τον οποίο και παρακολουθούν από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η χρονιά» έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά ο Αυστραλός θα αποτελέσει το νούμερο «1» αντάλλαγμα από τη στιγμή που θέλουν να τον… ξεφορτωθούν από τη Φιλαντέλφεια με το συμβόλαιό του να ανέρχεται στα 31,6 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2021-22 και το οποίο έχει -όπως και του Λίλαρντ- διάρκεια έως και το καλοκαίρι του 2025.

Φυσικά, εάν και εφόσον το Πόρτλαντ καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι δεδομένο ότι θα αναζητήσει τα καλύτερα δυνατά ανταλλάγματα καθώς πρόκειται για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας. Ο Σίμονς είχε φέτος 14,3 πόντους, 6,9 ασίστ και 7,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ ο Λίλαρντ μέτρησε από τη πλευρά του 28,8 πόντους, 7,5 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ