«Έφυγε» ο ιδιοκτήτης των Πέλικανς!

«Έφυγε» ο ιδιοκτήτης των Πέλικανς!

Ο ιδιοκτήτης των Πέλικανς, Τομ Μπένσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, όντας αυτός που ανέβασε επίπεδο την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Ο Τομ Μπένσον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών και όλο το ΝΒΑ θρηνεί για την απώλεια του ανθρώπου που έφερε στο προσκήνιο τους Πέλικανς. Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε στην επιτυχημένη προεδρεία του που ανέβασε επίπεδο τη Νέα Ορλεάνη, φιλοξενώντας δύο All Star Game, αλλά και καθιστώντας τους πελεκάνους κορυφαίο οργανισμό.

«Η οικογένεια του ΝΒΑ θρηνεί για την απώλεια του ιδιοκτήτη των Νιου Ορλεανς Πέλικανς, Τομ Μπένσον. Ο Τομ έδειχνε πάντα μεγάλη αγάπη και διάθεση σε αυτό που έκανε ενώ η κορύφωση της επαγγελματικής και αθλητικής σταδιοδρομίας του ήλθε με την απόκτηση των Πέλικανς, το 2012. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρεία, η Νέα Ορλεάνη φιλοξένησε δυο All Star Games και ο ίδιος επαναπροσδιόρισε την ταυτότητα των Πέλικανς, καθιστώντας τον οργανισμό πρώτης γραμμής. Ήταν ένας αγαπητός φίλος για μένα και για πολλούς άλλους στον κόσμο του αθλητισμού, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στους Πέλικανς και στους οικείους του» ήταν το μήνυμα του Άνταμ Σίλβερ, Κομισάριου του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ