Αϊζάια Τόμας – «Χωρίς τον Ίρβινγκ, οι Νετς δεν κερδίζουν το πρωτάθλημα»

Αϊζάια Τόμας – «Χωρίς τον Ίρβινγκ, οι Νετς δεν κερδίζουν το πρωτάθλημα»

Ο Αϊζάια Τόμας μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ τονίζοντας τη σημασία που έχει στους Νετς και όπως υποστηρίζει, χωρίς αυτόν το Μπρούκλιν δεν παίρνει πρωτάθλημα

Πεπεισμένος πως η παρουσία του Κάιρι Ίρβινγκ θα κρίνει την πορεία των Νετς προς τον τίτλο, είναι ο θρύλος του παρελθόντος, Αϊζάια Τόμας.

Ο άλλοτε σπουδαίος γκαρντ των Πίστονς, στάθηκε στη σημασία που έχει ο 29χρονος περιφερειακός στις ομάδες με τις οποίες πέτυχε, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν, το Μπρούκλιν δε μπορεί να κατακτήσει και δε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας:

«Με ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν το πρωτάθλημα κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που εκείνη τη σεζόν (σ.σ. 2015-16) είχαν 73-9 ρεκόρ κανονικής περιόδου. Ο Λεμπρόν ήταν πρώτος σε κάθε στατιστική κατηγορία, αλλά οι «Καβς» δε θα κέρδιζαν το πρωτάθλημα χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ σε εκείνη την ομάδα.

Σημείωσέ το: Με τον τρόπο που έχει χτιστεί η ομάδα του Μπρούκλιν, δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα χωρίς τον Ίρβινγκ στην ομάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ