Ο Ίρβινγκ, το «σχέδιο του Σατανά» και το τσιπ της Μοντέρνα

Ο Ίρβινγκ, το «σχέδιο του Σατανά» και το τσιπ της Μοντέρνα

Ο Κάιρι Ίρβινγκ πιστεύει πως πίσω από τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό κρύβονται πολλά πράγματα και για αυτό παραμένει ανεμβολίαστος.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ , ένα από τα μεγάλα αστέρια των Νετς και του ΝΒΑ, είναι ένας τύπος με κάποιες περίεργες πεποιθήσεις . Από τις ομιλίες του που υποστηρίζουν τη θεωρία της «επίπεδης γης» μέχρι το περιστατικό μποϊκοτάζ των μέσων ενημέρωσης, ο Αμερικανός δεν διστάζει να συμμετάσχει σε όλες τις διάφορες συζητήσεις και θεωρίες σχετικά με την προέλευση του κόσμου . Όσο τρελά κι αν φαίνονται.

Δημοσίευμα τώρα της εφημερίδας Rolling Stone αποκαλύπτει ότι ο Ίρβινγκ έχει επανειλημμένα δείξει την υποστήριξή του στους αρνητές των εμβολίων COVIC-19 . Μάλιστα, είναι μεταξύ των 50 ή 60 παικτών του ΝΒΑ που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα λίγες μέρες πριν την έναρξη των προπονητικών καμπ.

Ο αντιπρόεδρος στην Ένωση Παικτών του ΝΒΑ, άρχισε πρόσφατα να παρακολουθεί τις αναρτήσεις στο Instagram ενός θεωρητικού συνωμοσίας που ισχυρίζεται ότι «μυστικές εταιρείες» εμφυτεύουν εμβόλια σε ένα σχέδιο για τη σύνδεση των μαύρων ανθρώπων με έναν κύριο υπολογιστή στο πλαίσιο «ενός σχεδίου του Σατανά».

Αυτή η καμπάνια παραπληροφόρησης σχετικά με το μικροτσίπ της Moderna έχει εξαπλωθεί σε διάφορες ομάδες του NBA και ομαδικές συνομιλίες , δεκάδες παίκτες, μερικά μέλη του Hall of Fame, στελέχη του πρωταθλήματος, εργαζόμενους στα γήπεδα και ιολόγους που πήραν συνέντευξη για αυτήν την ιστορία κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες της Νέας Υόρκης δεν θα επιτρέψουν σε ανεμβολίαστους παίκτες να αγωνίζονται στα εντός έδρας παιχνίδια τους, με τον Ίρβινγκ αυτή την στιγμή να μην δύναται να συμμετάσχει ακόμα και στις προπονήσεις των Νετς, που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ