Ντουράντ – «Δεν περιμένουμε τον Ίρβινγκ για να μας σώσει»

Ντουράντ – «Δεν περιμένουμε τον Ίρβινγκ για να μας σώσει»

Ο Κέβιν Ντουράντ τόνισε μετά τη δεύτερη ήττα των Νετς σε τρεις αγώνες στο ξεκίνημα του ΝΒΑ, πως θα πρέπει να αλλάξουν οι υπάρχοντες παίκτες την κατάσταση και να μην περιμένουν τον Ίρβινγκ για να τους σώσει.

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, μετρώντας δύο ήττες στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει. Τα ξημερώματα οι Σάρλοτ Χόρνετς «άλωσαν» το «Barclays Center» με 111-95, ενώ στην πρεμιέρα οι Μιλγουόκι Μπακς τους είχαν «διαλύσει» με 127-34.

Ο Κέβιν Ντουράντ παλεύει μόνος του, έχοντας στο παιχνίδι με τις «σφήκες» 38 πόντους με 17/24 σουτ. Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο KD ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την απουσία του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Νετς, με τον 33χρονο σούπερ σταρ να απαντά πως την κατάσταση θα πρέπει να την γυρίσουν οι υπάρχοντες παίκτες και να μην περιμένουν τον «Uncle Drew» για να τους σώσει.

«Δεν θα πω ποτέ πως δεν έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε… Δεν θα το ακούσετε ποτέ από εμένα αυτό… Σίγουρα θέλουμε τον Καϊρί μαζί μας στο παρκέ. Είναι τεράστιο κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τώρα, επομένως πρέπει να βρούμε λύση. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν πρόκειται να χάσει την αυτοπεποίθησή του. Κανείς δεν ελπίζει πως ο Καϊρί θα έλθει να μας σώσει. Όχι… Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε με ό,τι έχουμε. Όλοι εδώ έχουν αυτοπεποίθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ