Ο Εμπίντ τα «έριξε» στη νέα μπάλα για τα άσχημα ποσοστά στα σουτ

Ο Εμπίντ τα «έριξε» στη νέα μπάλα για τα άσχημα ποσοστά στα σουτ

O Tζοέλ Εμπίντ σουτάρει με τα χειρότερα ποσοστά της καριέρας του στο ξεκίνημα της σεζόν και μιλώντας σε δημοσιογράφους έκανε λόγο για τη νέα μπάλα που χρησιμοποιείται στο ΝΒΑ.

Ο Τζοέλ Εμπίντ προστέθηκε σε μια λίστα που συνεχώς μεγαλώνει στο ΝΒΑ, μιας και πληθαίνουν οι φωνές των παικτών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τη νέα μπάλα της λίγκας. Η Spalding είχε την πρωτοκαθεδρία από το 1982, ωστόσο έδωσε τη θέση από φέτος στη Wilson.

Ο Καμερουνέζος σέντερ σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως: «Η μπάλα είναι διαφορετική και δεν νιώθω άνετα ακόμα με αυτήν. Είναι μια διαδικασία, αλλά κάθε μέρα δουλεύω σκληρά, κάνω τα ίδια σουτ στην προπόνηση. Την περσινή σεζόν ήμουν ίσως ο καλύτερος σουτέρ μέσης απόστασης σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, οπότε πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βελτιωθώ, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα».

Ο Εμπίντ σουτάρει με μόλις 41,2% εντός πεδιάς, το χειρότερο ποσοστό στην καριέρα του. Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που έχει επηρεαστεί, καθώς και τα ποσοστά των Ντέιβις, Ντόντσιτς και Λίλαρντ έχουν πάρει την κατιούσα πίσω από την γραμμή των 6,75.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ τόνισε πως είναι μια περίοδος προσαρμογής και θα διεξάγει συζητήσεις ώστε να καταλάβει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τη νέα μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ