Αντετοκούνμπο – «Ελπίζω ο Μίντλετον να έκανε screenshot την κλήση με τον Μπάιντεν»

Αντετοκούνμπο – «Ελπίζω ο Μίντλετον να έκανε screenshot την κλήση με τον Μπάιντεν»

Για την επίσκεψη των Μπακς στον Λευκό Οίκο μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Σίξερς.

Οι Μπακς να κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και να φύγουν με το διπλό από τη Φιλαδέλφεια, ωστόσο το μυαλό του Γιάννη και όλης της ομάδας ήταν ακόμα στην επίσκεψη που είχαν στον Λευκό Οίκο.

Και ποιος να τους πει τι; Ο Greek Freak μίλησε για τη νίκη των «ελαφιών» στη Φιλαδέλφεια, ωστόσο στάθηκε και στον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτοντας και τη βιντεοκλήση-έκπληξη που έκανε στον Μίντλετον.

«Φυσικά και νιώθουμε καλά που νικήσαμε. Άλλες φορές έρχεται με όμορφο τρόπο, κάποιες άλλες όχι, αλλά η νίκη είναι πάντα νίκη. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα μομέντουμ και να παίζουμε καλό μπάσκετ! Θέλουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, κάτι που κάναμε στην τελευταία περίοδο όπου πήραμε τα ριμπάουντ, παίξαμε καλή άμυνα, κάναμε box out και βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες για να σκοράρουν» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη, ο οποίος συνέχισε: «Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός και να κάνω ό,τι ακριβώς χρειάζεται προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είτε έχει να κάνει με σκορ, με τάπα, με ένα play, μια πάσα, οτιδήποτε. Αυτό θέλει και χρειάζεται η ομάδα από εμένα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και όπως είπε η νίκη είναι νίκη».

Στη συνέχεια ανέφερε ο Έλληνας σούπερ σταρ: «Θέλω να μένω επιθετικός. Και στην τελευταία περίοδο μείναμε όλοι ενωμένοι και νικήσαμε. Πρέπει να παίζουμε περισσότερο ενωμένοι, ειδικά όταν τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος. Το κάνω με τον Κρις (σ.σ. Μίντλετον) όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα δεν είναι μαζί μας, οπότε τώρα με τον Τζρου (σ.σ. Χόλιντεϊ), τον Γκρέισον (σ.σ. Άλεν) πρέπει να βρίσκουμε τη σωστή λύση για το κατάλληλο play».

Για τον Άλεν: «Πρέπει να είναι στο σωστό σημείο και ήταν στο σωστό σημείο. Και έτσι μπόρεσαν να βγουν τα πλέι και ο Γκρέισον να ευστοχήσει σε μεγάλα σουτ. Πρέπει να ξέρεις ποιους έχεις μαζί σου. Στον Γκρέισον αρέσει να κινείται στο παρκέ. Ο Πατ (σ.σ. Κόνατον) και ο Μπόμπι (σ.σ. Πόρτις) είναι πιο στατικοί. Ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις και από τη στιγμή που γνώριζα ότι ο Άλεν κινείται, ήξερα και που θα είναι για την πάσα» ενώ σε ερώτηση εάν του θυμίζει κάποιον πρώην συμπαίκτη του, είπε:

«Ναι τον Κάιλ Κόρβερ. Και σ’ εκείνον του άρεσε να κινείται συνέχεια στο παρκέ μέχρι να πάρει τη μπάλα και να σουτάρει. Λίγο διαφορετικός, αλλά και εκείνος είχε συνεχή κίνηση. Το ήξερα, αλλά ήταν και λίγο δύσκολο να τον βρω ακριβώς στο σημείο που ήταν».

Για την απουσία του Κρις Μίντλετον από τον Λευκό Οίκο, είπε: «Όταν ήμασταν στον Λευκό Οίκο και του έκανα βιντεοκλήση, χτυπούσε περίπου 20 φορές. Όταν απάντησε μου είπε: «Τι;» Μετά μίλησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και ήταν πολύ χαρούμενος! Βρίσκονταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί του και μίλησε μαζί του. Ελπίζω να έκανε screenshot το τηλεφώνημα ώστε να το έχει και να το κάνει κορνίζα. Είναι ένας από τους ηγέτες μας και δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί μαζί μας στον Λευκό Οίκο. Το άξιζε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Και ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Να τον πάρω τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή. Και ελπίζω να του έφτιαξα την ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ