Νετς – Επεξεργάζονται τις προσφορές για Ίρβινγκ (pics)

Νετς – Επεξεργάζονται τις προσφορές για Ίρβινγκ (pics)

Οι Μπρούκλιν Νετς παρακολουθούν την κινητικότητα της αγοράς για τον Κάιρι Ίρβινγκ, αξιολογώντας τα δεδομένα καθημερινά.

Οι Μπρούκλιν Νετς ακόμα δεν κάνουν καμία κίνηση για τον Κάιρι Ίρβινγκ, αφήνοντας τον εκτός ομάδας, όπως ισχύει εδώ και καιρό, χωρίς κάποια νέα εξέλιξη.

Παρά την επιλογή του να μην εμβολιαστεί, η οποία «σήκωσε θύελλα αντιδράσεων» η ομάδα του Νας είναι πρώτη ως τώρα στην Ανατολή, με ρεκόρ 15-6, με πολλές εξ αυτών βέβαια να έρχονται με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, τουλάχιστον ως προς την εικόνα που παρουσίασαν μέχρι το σημείο αυτό.

Το ότι δεν έχουν ενεργήσει ακόμα προς καμία κατεύθυνση δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθούν τα πάντα σχετικά με τη ζήτηση της αγοράς για εκείνον. Γνωρίζουν σαφώς ότι είναι πιθανό να αναγκαστούν να τον δώσουν σε ανταλλαγή και φροντίζουν να συγκεντρώνουν όλες τις πληροφορίες πριν αποφασίσουν το οτιδήποτε.

Εκείνος πάντως δημοσίευσε χθες τρεις φωτογραφίες στο Instagram του, με τις δύο εξ αυτών, ένα άνδρα να έχει… απορροφηθεί από το διάβασμα ενός βιβλίου με τίτλο «Ποιος είμαι;» και έναν άλλον να προσπαθεί να ξεκλειδώσει μια αλυσίδα γύρω από το κεφάλι του να δίνουν το στίγμα ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ