Νοβίτσκι – «Κανείς δεν θα σπάσει το νέο ρεκόρ τριπόντων  του Κάρι»

Νοβίτσκι – «Κανείς δεν θα σπάσει το νέο ρεκόρ τριπόντων του Κάρι»

Ο Στεφ Κάρι μπορεί να μην έκανε ρεκόρ τριπόντων με αντίπαλο τους Πέισερς, ομως ο Ντιρκ Νοβίτσκι γνωρίζει, πως η στιγμή που αυτό θα συμβεί είναι κοντά και πως μετά δεν θα τον φτάσει κανείς.

O Στεφ Κάρι χρειαζόταν επτά τρίποντα για να φτάσει τα 2.974 στην κανονική περίοδο, ξεπρνώντας τα 2.973 του Ρέι Άλεν. Μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ, όμως χρειάζεται μόλις δύο ακόμη για να τα καταφέρει.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που κι αυτός ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη, με μοναδική ευχέρεια στο σουτ για το ύψος του, ξέρει ότι η στιγμή που ο Στεφ θα περάσει μόνος πρώτος στη λίστα δεν αργεί και μετά θα… παίζει μόνος του. Ο Γερμανός πιστεύει πως δεν θα υπάρξει κανείς που θα μπορέσει να τον ξεπεράσει στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σχετικά:

«Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει κανείς να σπάσει το νέο ρεκόρ που θα δημιουργήσει ο Στεφ! Ο τρόπος που παίζει και σουτάρει είναι φανταστικός, είναι απολαυστικό να τον βλέπεις! Τα κάνει όλα τόσο εύκολα και απλά… Ένας φανταστικός σουτέρ μετά από ντρίμπλα… Δεν είναι προικισμένος με αθλητικά προσόντα όμως είναι ένας σπουδαίος τύπος και αξίζει να φωνάξεις γι’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ