NBA – Το απίστευτο buzzer του Γκρέιαμ στην κορυφή του ΤΟΡ-10 (vid)

NBA – Το απίστευτο buzzer του Γκρέιαμ στην κορυφή του ΤΟΡ-10 (vid)

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ χάρισε τη νίκη στους Πέλικανς με ένα απίστευτο buzzer πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου και κατέκτησε δικαιωματικά την κορυφή στις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς.

Το ΝΒΑ είναι μια ασταμάτητη πηγή παραγωγής θεάματος, η οποία υπερχειλίζει όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια την ίδια βραδιά. Κάτι τέτοιο συνέβη και τα ξημερώματα, εκεί όπου οι 22 από τις 30 ομάδες πάτησαν παρκέ και πρόσφεραν σπουδαίες συγκινήσεις στο κοινό.

Όσον αφορά το ΤΟΡ-10 της βραδιάς, η κορυφή δεν μπορούσε να μην ανήκει στον Ντεβόντε Γκρέιαμ των Νιου Όρλεαν Πέλικανς, ο οποίος πέτυχε το καλάθι της χρονιάς, ευστοχώντας πολύ πίσω από το κέντρο για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ,

Στη δεύτερη θέση συναντάμε ακόμα ένα buzzer, αυτή τη φορά από μια λογική απόσταση, με τον Ριβς να «ξεραίνει» το κοινό των Ντάλας Μάβερικς, και να δίνει την ευκαιρία για πανηγυρισμούς σε αυτό των Λος Άντζελες Λέικερς. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό κάρφωμα του Οκόρο των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος πήρε παραμάζωμα στον αέρα τρεις παίκτες των Χιούστον Ρόκετς.

Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ